Sociala medier

inga krångliga avtal
100% koll på kostnader
Riktig uppföljning

Annonsera på Facebook och Instagram

Förutom sökmotorerna är idag sociala medier en av de absolut bästa kanalerna för att nå både nya och befintliga kunder. Att annonsera på Facebook och Instagram är därför ett utmärkt sätt att komplettera sin sökordsannonsering. Vi spenderar allt mer tid på sociala medier och för dig som företagare är det viktigt att synas på de platser där dina kunder finns.

Fördelen med annonsering i sociala medier är att ni kan välja vilken målgrupp som kommer att se era annonser, baserat på till exempel ålder, intressen och geografiskt läge. Det gör att vi kan nå personer som vi bedömer är intresserade av dina produkter eller tjänster. Vi behöver alltså inte ”slösa” annonskronor på personer som inte är intresserade av det du säljer.

En annan stor fördel med digital marknadsföring är att allt är mätbart. Hos oss får du enkla och tydliga rapporter där du ser utfallet av dina annonser på Facebook. Du får bl.a. veta hur många som har sett annonserna och hur många som klickat sig vidare till din hemsida.

Annonsering på Instagram och Facebook är idag ett väldigt kraftfullt verktyg som skapar fantastiska möjligheter att skräddarsy dina kampanjer. Du kan t.ex. köra varianter av dina annonser parallellt för att se vilka budskap som fungerar bäst i din målgrupp. Annonser i sociala medier är dessutom kostnadseffektivt jämfört med många andra annonsformer.

Oavsett om ni vill driva trafik till er hemsida eller få fler ”likes” på er Facebook-sida kan vi hjälpa er. På detta sätt kan ni bygga upp och nå ut till en relevant målgrupp som får ta del av era nyheter och uppdateringar. För dig som idag inte har någon närvaro på sociala medier kan vi även hjälpa till med att sätta upp sidor på Facebook och Instagram som ni sedan kan marknadsföra för att hitta fler nya kunder.

  • Fyll i dina uppgifter så får du en kostnadsfri genomgång för just ditt företag!