Shopping

inga krångliga avtal
100% koll på kostnader
Riktig uppföljning

Effektiv Google Shopping annonsering för e-handel

Nå ut till era kunder på ett effektivt sätt med Google Shopping annonsering. Driver du en e-handel är du självklart intresserad av att nå ut till potentiella kunder. Ett speciellt bra verktyg för detta är Google Shopping som visar upp dina produkter på ett effektivt och smidigt sätt. Där ökar du din synlighet och ger dessutom potentiella kunder möjligheten att hitta det de behöver. Här på Albinwinge.se arbetar vi på ett effektivt sätt och med en personlig kontakt för att underlätta för er. Här kan vi rikta Google annonsering mot shoppingsugna kunder som letar efter dina produkter, närmare bestämt relevanta potentiella kunder.

Arbetet utgår alltid ifrån de bästa tillvägagångssätten och med dig som kund i fokus. Vi förstår att ert arbete kan behöva kompletteras med vår gedigna kunskap. Där resultatet blir att fler kunder når fram till er hemsida och att fler produkter säljs. Google Shopping annonsering är ett bra sätt att nå ut till potentiella kunder som letar efter de produkter du säljer.

  • Fyll i dina uppgifter så får du en kostnadsfri genomgång för just ditt företag!

Låt inte konkurrenten komma först

Dina kunder letar efter en e-handel som säljer de produkter de vill ha och som har det de söker efter. Låt därför inte din konkurrent vara det första de ser när de söker utan öka din egen synlighet istället. Vi hjälper dig att bli mer konkurrenskraftig genom att dina produkter syns på Google Shopping. Annonseringen riktas mot kunder som är intresserade av de produkter du säljer.

Vi på Albin Winge Digital Media AB arbetar enligt dina önskemål och ger dig en smidigare och enklare kontakt. Vi ser till att du får en ökad synlighet. En synlighet som gör att din konkurrent inte är det första de potentiella kunderna ser. Vårt arbete är alltid effektivt och tidsbesparande med målet att göra det lättare för dig att nå ut till potentiella kunder. Låt oss hjälpa dig att uppnå dina mål med din verksamhet och hantera Google Shopping åt dig.  

Lönsam Google annonsering för alla företag

Google annonsering handlar om att synas på nätet när någon söker efter det du erbjuder. En professionellt utformad annonsstrategi ger dig goda möjligheter att nå ut till nya kunder.

Vi på albinwinge.se har lång erfarenhet av Google annonsering och ser till att optimera era annonser så att de behåller bästa möjliga placeringar i sökresultatet. Visste du att Google har 75 000 sökningar per sekund? Genom Google annonsering får du tillgång till denna enorma räckvidd!

Bra att veta om Google Shopping

Det finns mycket att lära sig om Google Shopping men något förenklat kan det sammanfattas så här:

  1. Många kunder frågar om det går att synas med bilder när de annonserar på Google. Det går men det är emellertid begränsat till vissa kampanjtyper. På Google Shopping används era produktbilder för att visa snygga och relevanta annonser.
  2. En annan viktig aspekt är att det finns goda möjligheter att dra nytta av Googles maskininlärning när det gäller Shopping-kampanjer. Detta ökar effektiviteten ytterligare och effekten blir att ni når ut till rätt målgrupp.
  3. Vi hjälper dig att sätta upp allting från grunden, exempelvis e-handelsspårning, dataflöden och kampanjer.
  4. Numera finns det förutom rena Shopping-kampanjer ännu större möjligheter att synas bra på Googles sökmotor och nätverk. Ett exempel på detta är Performance Max vilken möjliggör en komplett synlighet på samtliga Googles kanaler. Hör av dig till oss så hjälper vi dig igång!